WitGeld.nl

WitGeld.nl is operatief als een zelfstandige en onafhankelijke financiële dienstverlener. De verzekeraar heeft verzekeringen ontworpen die eerlijk zijn en die uw leven gemakkelijker maken. Gemak zijn naast eerlijkheid en betrouwbaarheid belangrijke onderdelen voor WitGeld.nl. De verzekeraar staat prijstechnisch goed in de markt, maar bovendien kunt u rekenen op betrouwbare producten met een uitgebreide dekking en service. De Nationale Nederlanden is een belangrijke partner voor de verzekeraar. Voor alle online schadeverzekeringen is de Nationale Nederlanden de risicodrager, dit is mede vanwege dat zij het beste aansluiten op de normen en waarden.

U kunt de verzekeraar niet telefonisch benaderen, doordat ze alleen internet producten aanbieden. Uiteraard wordt er bij een schade afhandeling wel telefonisch contact met u gezocht. Er wordt altijd gezorgd dat een schade snel, maar ook persoonlijk en plezierig wordt afgehandeld.

Oldtimerverzekering

De oldtimerverzekering van WitGeld.nl is zeer scherp geprijsd. Bovendien krijgt u voor deze lage scherpe prijs een uitstekende dekking. U sluit zelf online uw oldtimerverzekering af en het is mogelijk om de dekking direct te laten starten. Bovendien is het ook mogelijk uw dekking achteraf te wijzigen, dit doe u eenvoudig online via uw eigen Mijn WitGeld.nl dossier. Heeft u hulp nodig bij het afsluiten van uw oldtimerverzekering? De chat helpt u hierbij en kunt al uw vragen over de oldtimerverzekering beantwoorden. Houdt er rekening mee dat u niet altijd in aanmerking komt voor de voordelige oldtimerverzekering van Witgeld.nl. Zo dient u bijvoorbeeld een eerste auto te hebben voor het dagelijkse gebruik en mag u de klassieker dan ook alleen gebruiken voor hobbymatige doeleinden. Daarnaast dient het voertuig APK gekeurd te zijn en minimaal 20 jaar oud te zijn. Is dit het geval dan kunt u van de volgende voordelen profiteren:

  • Dagelijks opzegbaar
  • 5 procent korting bij lidmaatschap officiële oldtimerclub
  • Duidelijke voorwaarden
  • 10 procent korting bij minder dan 5000 km per jaar
  • Accessoires gratis meeverzekerd *
  • Altijd zelf uw dekking wijzigen

* De accessoire dekking geldt alleen bij een WA AllRisk of volledig casco dekking en hierbij zijn de accessoires kosteloos meeverzekerd tot € 455 per accessoire.