Verzekeruzelf

Verzekeruzelf is een verzekeraar die er bewust voor kiest om alleen via het internet te werken. Door deze werkwijze is het mogelijk lage premies en een goede dekking te bieden. Geen tussenpersonen of dure kantoorpanden, enkel een paar eenvoudige knoppen die u helpen bij het afsluiten van uw verzekeringen. Schades kunt u online melden in uw eigen dossier, hierdoor kunnen schades direct en snel behandeld worden. Nadat u een melding heeft gemaakt wordt er zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u gezocht om verdere afspraken te maken.

Het doel is om schades zo snel mogelijk, maar bovenal correct en probleemloos af te handelen. Bovendien zit u bij Verzekeruzelf nergens aan vast, u kunt om elke reden uw verzekeringen per direct opzeggen. Geen opzegtermijnen of contracten, maar elke gewenst moment. Mocht u nog vooruitbetaalde premie tegoed hebben, kunt u dat tegoed binnen één week terug op uw rekening verwachten.

Oldtimerverzekering

Bij Verzekeruzelf kunt u zowel kiezen voor een oldtimerverzekering voor de motor als voor de auto. Met de auto oldtimerverzekering heeft u een goede dekking bij schade. Indien u minder dan 5000 kilometer per jaar rijdt krijgt u 10 procent korting op de premie en indien u lid bent van een oldtimerclub krijgt u 5 procent op de premie. Indien u aan beide voorwaarden voldoet krijgt u dus 15 procent korting in totaal.

Maar als u meer kilometer rijdt bent u ook gewoon welkom bij Verzekeruzelf, zij hanteren geen kilometer beperking. Wel komt u alleen voor deze oldtimerverzekering in aanmerking als u naast uw oldtimer ook een auto voor dagelijks gebruik heeft en uw klassieker dient minimaal 20 jaar oud te zijn. Voor de volledige dekkingen en uitsluitingen kunt u de voorwaarden raadplegen.