REAAL

REAAL is in Nederland actief als verzekeringsmaatschappij. Met een compleet aanbod van betrouwbare en flexibele producten en diensten voor zowel zakelijke als particuliere klanten streven zij naar productleiderschap. De verzekeraar weet wat er speelt in de markt en hierdoor worden er realistische producten ontwikkeld, die mee groeien met uw persoonlijke situatie. U kunt dus altijd op een aantal punten uw producten aanpassen, wat de verzekeraar erg flexibel maakt.

Oldtimerverzekering

De oldtimerverzekering van REAAL kan voor uw klassieke auto, motor of bromfiets afgesloten worden. REAAL biedt voor verschillende soorten oldtimers een verzekering, ook voor bijzondere klassiekers tussen de 20 en 29 jaar oud. Bovendien heeft u geen eigen risico, wel dient u bij schade dan te kiezen voor een Schadegarant reparateur van REAAL. Overigens is het wel mogelijk te kiezen voor een eigen risico van € 250,-, hierdoor krijgt u een lagere premie. Een groot voordeel is dat wanneer u voor een schade expert van REAAL kiest dat u dit eigen risico niet hoeft te betalen. De voordelen van de oldtimerverzekering van REAAL:

  • Geen eigen risico
  • Mogelijkheid eigen risico te verhogen
  • Vervangend vervoer
  • Binnen 1 uur een offerte
  • Pakketkorting
  • Accessoires tot € 500 gedekt
  • Dagvergoeding van € 75 bij diefstal

Pakketkorting

Bij REAAL kunt u gebruik maken van pakketkorting door middel van het Goed Geregeld Pakket. Deze korting kan oplopen tot maar liefst 12 procent. Bij 2 verzekeringen krijgt u al 2 procent korting en hoe meer verzekeringen u van REAAL kiest, hoe hoger uw pakketkorting automatisch wordt. De woonverzekeringen van REAAL zijn bijvoorbeeld erg aantrekkelijk, allemaal hebben ze een Allrisk dekking en garantie tegen onderverzekering. Daarnaast kunt u natuurlijk ook uw auto, caravan of reis verzekeren bij REAAL, u kiest zelf welke verzekeringen u afsluit.