Over ons

Een oudere auto wordt snel als een oldtimer gezien door de consument. Voor een oldtimer is het mogelijk een voordeligere verzekering af te sluiten. Maar dan dient deze oudere auto wel volgens bepaalde richtlijnen gebruikt te worden, anders zijn de meeste verzekeraars niet bereid deze voordeligere verzekering aan te bieden. Dit is dan ook de reden dat een oudere auto toch doorgaans onder de reguliere autoverzekering valt. Bij ons kunt u dan ook de reguliere autoverzekeringen vergelijken voor uw oudere auto. Ook ziet u waar u wel of niet uw auto kunt verzekeren en tevens wat de reden is als het niet mogelijk blijkt. Er zijn namelijk diverse verzekeraars die oudere auto’s niet willen verzekeren.

Oldtimerverzekeringvergelijken.org is geen verzekeringsmaatschappij, geen intermediair en ook geen tussenpersoon. De vergelijking die wij bieden is kosteloos voor de gebruiker, maar inhoudelijk advies wordt er niet uitgebracht. Wij zijn dan ook niet bereikbaar voor vragen over de verzekeringsmaatschappijen, intermediairs en hun producten.

Vergelijktool

Om de reguliere autoverzekeringen met elkaar te kunnen vergelijken hebben wij een vergelijktool ontwikkeld. Na het invullen van een aantal persoonlijke gegevens en voorkeuren worden de premies berekend en de voorwaarden opgehaald. De premies en voorwaarden zijn afkomstig uit de database van ROLLS, deze gegevens worden dus door ons ingekocht. Hierdoor kunnen wij accurate gegevens tonen. Echter kunnen hier geen rechten aan ontleend worden. Zodra er gegevens afwijken geldt altijd dat u de gegevens van de verzekeraars als leidend dient te beschouwen.

Hoe volledig is de vergelijking en wat is het verdienmodel?

In onze vergelijking van reguliere autoverzekeringen zijn 15 verzekeraars opgenomen. Dit houdt in dat dit niet een volledige weergave is van alle verzekeraars in Nederland. De 15 verzekeraars die wel getoond worden daarvan ontvangen wij een eenmalige marketingvergoeding op het moment dat onze bezoeker doorklikt en de autoverzekering daadwerkelijk afsluit. Deze marketingvergoeding heeft geen invloed op de sorteringen, gezien de sorteringen gebaseerd zijn op de goedkoopste premie en wij dit verder niet kunnen nog willen beïnvloeden.