Oldtimerverzekering advieskosten besparen

Een goedkope oldtimerverzekering afsluiten? Het is verstandig om goed te kijken naar de verschillende kostenposten, om aan de hand daarvan een keuze te maken. Er is standaard geen sprake van advieskosten voor een oldtimerverzekering, deze zijn pas van toepassing wanneer u bijvoorbeeld een tussenpersoon vraagt u te helpen bij het afsluiten van de polis. Indien u er aan de andere kant zelf voor kiest om een oldtimerverzekering af te sluiten is er sprake van execution only. Dit gebeurt veelal online, waardoor het niet nodig is om daar extra kosten voor te maken.

Zelf oldtimerverzekeringen vergelijken

De advieskosten voor een oldtimerverzekering omzeilen, zodat u daar op een meer voordelige wijze gebruik van kunt maken? Er is sprake van advieskosten op het moment dat u bijvoorbeeld bij een tussenpersoon advies inwint over de af te sluiten polis. Een tussenpersoon kan op basis van uw persoonlijke situatie en voorkeuren de verschillende opties op een rij zetten en een advies uitbrengen. Indien u ervoor kiest om zelf de oldtimerverzekeringen te vergelijken is er geen sprake van advies. Dat betekent dus ook dat er geen sprake zal zijn van advieskosten, waardoor u alleen de premie en eventuele polis of administratiekosten voor de oldtimerverzekering zal betalen.

Oldtimerverzekering afsluiten zonder advieskosten

Wilt u een oldtimerverzekering afsluiten en daarbij liever geen advieskosten maken? U kunt dit voorkomen door online de verschillende polissen op een rij te zetten. U kunt kijken naar de voorwaarden van de dekkingen en de premie die u betaalt. Houd er rekening mee dat de premie afhankelijk is van het type dekking dat u wenst, de regio waarin u woonachtig bent en de oldtimer die u graag wilt rijden. U voorkomt de advieskosten voor de oldtimerverzekering door dergelijke zaken zelf uit te zoeken, waardoor de polis uiteindelijk voordeliger uitvalt.