Manier van vergelijken en verdienmodel

Wat doet deze website voor u?

U kunt op Oldtimerverzekeringvergelijken.org terecht voor het vergelijken van youngtimer en autoverzekeringen. Voor het maken van een goede vergelijking is invoer als postcode, geboortedatum en kenteken een vereiste. Om deze reden vragen wij u dan ook om deze gegevens. Indien u besluit een verzekering af te sluiten wordt u doorgeleid via onze website naar de website van de verzekeraar.

Hoe volledig is onze vergelijker?

U vindt in onze vergelijker in totaal 15 auto/youngtimer verzekeringen. Wij tonen alleen de verzekeringen van maatschappijen waarmee wij een contract hebben en waarvan wij de gegevens kunnen ophalen. Op onze website worden dus niet alle verzekeraars vergeleken.

In onze vergelijker hebben wij de volgende maatschappijen opgenomen:

– OHRA
– Nationale Nederlanden
– Inshared
– ANWB
– ABN Amro
– FBTO
– Centraal Beheer
– VerzekerUzelf
– Aegon
– Unive
– Hema
– Ditzo
– Nowgo

Hoe werkt onze vergelijking?

Voor het maken van een goede vergelijking is invoer een vereiste. Deze invoer wordt tevens gebruikt om te zien voor welke producten u in aanmerking komt. Het maken van de berekening duurt enkele seconden, hierna krijgt u een lijst te zien gesorteerd op premie. De goedkoopste verzekering voor uw situatie staat dus als eerst vermeld.

Naast het vergelijken van de premiebedragen kunt u tevens een vergelijking maken op de dekkingsgraad en voorwaarden. De voorwaarden kunt u vergelijken na het maken van een berekening, we hebben immers invoer nodig voor het ophalen van de juiste polisbladen. De premie, voorwaarden en dekkingsgraad worden opgehaald bij Rolls, een organisatie die dergelijke gegevens collecteert.

Wat is ons verdienmodel?

Wanneer u via Oldtimerverzekeringvergelijken.org een verzekering afsluit ontvangen wij een eenmalige advertentievergoeding. Deze advertentievergoeding wordt gebruikt voor de optimalisatie van ons platform, wij willen immers een goede en actuele vergelijking bieden.